Microfact
Program pentru facturare, incasari si evidenta clientilor
Odata cu achizitia acestui program veti beneficia de un discount de 30% pentru orice achizitie ulterioara, indiferent de valoarea acesteia. Mai mult, chiar daca veti achizitiona programul pentru o alta firma, veti beneficia de acelasi discount, singura conditie fiind sa ne comunicati codul fiscal al firmei pentru care s-a facut achizitia initiala
E folosit de 10 ani de British Airways, Agentia Rezervelor de Stat, Agenția Domeniilor Statului, Fujitsu Siemens, Electrecord, Trustul Media Pro și alte câteva mii de firme mari, mici, unitati militare, cabinete de avocat, cabinete medicale, biserici, obsti satesti, contabili, scoli, sindicate, notari, magazine online și multi altii.
Probabil nu exista nici o localitate in Romania in care sa nu fie folosit cel putin un exemplar de Microfact.
Daca este bun pentru ei sigur este bun si pentru dumneavoastra.

Folosind acest program facturarea va deveni ceva simplu si rapid, veti scapa de necesitatea de a angaja pe cineva care sa intocmeasca tot felul de tabele în Excel si nu veti mai astepta sfarsitul lunii pentru ca sa aflati de la serviciul de contabilitate de la cine aveti de primit bani si cat aveti de primit.

Si nu în ultimul rand veti scapa de povara unei taxe periodice pentru programul de facturare.
Descriere:
Versiunea gratuita permite intocmirea facturilor si a chitantelor si listarea (sau vizualizarea) acestora.
* Nota: Versiunea gratuita va afisa un mesaj care incurajeaza achizitia programului dupa depasirea unui anumit nivel al cifrei de afaceri. Totodata, in versiunea gratuita suportul tehnic este asigurat exclusiv prin email

Varianta extinsa (care nu este gratuita) permite pe langa optiuniile de mai sus listarea evidentei clientilor pe termene scadente, fisele analitice ale clientilor, balanta analitica a clientilor, centralizatoare cu facturile emise repartizate in functie de produsele sau serviciile facturate, centralizator al incasarilor, etc.

Tot aceasta versiune permite inserarea unui logo sau a unei sigle in antetul facturii, emiterea facturilor proforma, emiterea de avize de expeditie, incasarea facturilor direct din formularul de introducere al facturilor, listarea facturii si a chitantei pe aceeasi pagina etc.

Cursul valutar (cursul BNR) pentru cele 4 valute in care se poate face facturarea este actualizat si afisat automat, singura conditie fiind existenta unei legaturi la internet.

Alte facilitati sunt listarea unui centralizator al facturilor pentru o anumita perioada si evidenta clientilor si a soldurilor acestora, intocmirea unei liste a vanzarilor centralizata pe clienti, necesara pentru intocmirea Declaratiei 394, etc.

Emiterea si incasarea facturilor se poate face in Lei sau în oricare valută cotată de BNR.

Facturile emise in alte valute vor avea inscrise baza de impozitare si TVA-ul si in lei, conform cerintelor impuse de legislatia in vigoare.

Exista posibilitatea inscrierii automate pe facturi a cursului valutar BNR pentru ziua in care a fost emisa factura.

Programul dispune de propriul sau client de mail, astfel ca utilizatorii pot sa ceara asistenta tehnica sau sa comunice cu noi chiar daca nu au un cont de e-mail !

Sunt implementate proceduri de backup automat, reducandu-se astfel riscul pierderii datelor.

Exista posibilitatea protejarii cu parola a accesului la program limitandu-se accesul persoanelor neautorizate.

Licenta de utilizare este acordata pentru un numar nelimitat de puncte de lucru

Asistenta tehnica, prin e-mail sau telefonic, si update-urile ulterioare sunt COMPLET GRATUITE

ATENTIE !
Asistenta tehnica nu inseamna asistenta contabila si nici asistenta manageriala.
Daca aveti nelamuriri despre, de exemplu, cum se completeaza o factura, sau cum se organizeaza fluxul informational al unei firme va rugam sa va adresati contabilului dumneavoastra.

Configuratie minima:
Sistem de operare: Windows 98 sau ulterior
Procesor: 400 MHz
Memorie: 256 MB RAM
Solicitati proforma
Versiunea: 171221
Pret: 48 Euro
Numar de descarcari: 80244
Galerie de imagini
poza01
poza02
poza03
poza04
poza05
poza06
poza07
poza08
poza09
poza10
poza11
poza12
poza13
poza14